Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Sherbimet > Qytetaret

Qytetaret

​​​​​​​​​

BASHKIA VORË

SEKTORI I  MARRËDHË​NIEVE ME PUBLIKU​N

Sektori i Marrëdhënieve me Publikun ushtron funksionin e saj pranë institucionit të Bashkisë Vorë                                                             Misioni i punës së saj është marrëdhënia me qytetarët në lidhje me kërkesat, ankesat si dhe përgjigjet respektive.

 • Mban kontakte me median dhe është një strukturë informuese  mes qytetarëve dhe bashkisë.
 • Mundeson kontakte te qytetarëve me Kryetarin e Bashkisë si dhe me Shefat e Sektorëve.
 • Organizon Grupe këshillmore qytetare, anketime qytetare, takime qytetare
 • Kordinon punën  me Sektorët e Bashkisë  për zgjidhjen sa më shpejtë të kërkese,ankesave.
 • Harton plane pune dhe plane veprimi e strategji për arritjen e objektivave në periudha afatshkurtra, afatmesme dhe afatgjata.
 • Përfaqëson Bashkinë  në dhënien e informacionit për opinionin Publik.
 • Përgatit fletëpalosje dhe broshura në lidhje me interesat e qytetarëve​
 • Pergatitja e meterialeve për Gazetën periodike​
   ​               
                 Legjislacioni për të drejtën  e infomimit

   Eventet

   <gusht 2020>
   HënMarMërEnjPreShtDie
   272829303112
   3456789
   10111213141516
   17181920212223
   24252627282930
   31123456

   Se shpejti


   Buletini Informativ