Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Sherbimet > Sektori i Sherbimeve Publike

Sektori i Sherbimeve Publike

Sherbimet e sektorit jane pastrimi, gjelberimi, mirembajtja dhe dekori ne qytet kryhet nga Bashkia dhe  firma “Fusha” shpk. Per kete qellim jane lidhur kontrata midis Bashkise dhe firmes Fusha.

 1. Ne sektorin e pastrimit realizohen keto zera sherbimesh:
 • Fshirja e rrugeve te asfaltuara, shesheve e trotuareve.
 • Grumbullimi dhe transportimi i mbeturinave urbane 
 • Dizifektimi i konteniereve e pikave te grumbullimit te mbeturinave urbane 
 • Lagia e rrugeve 
 • Mbulimi i mbeturinave ne fushen e shkarkimit te mbeturinave disa here ne muaj

 2.Ne sektorin e gjelberimit realizohen keto zera sherbimesh:​

 • Pastrime ditore nga mbeturinat, punime, krasitje, ujitje, plehrime ne drure dekorative
 • Pastrime ditore nga mbeturinat, punime, krasitje, ujitje, plerhime ne shkurre dekorative
 • Pastrime ditore nga mbeturinat, punime, krasitje, ujitje, plerhime ne bordure te gjelberta
 • Pastrim e fshirje ditore nga mbeturinat ne  rruge e sheshe
 • Pastrime ditore, punime, mbjellje lule, ujitje, prashitje, plehrime te luleve sezonale 
 • Pastrim ditor, kositje bari, plehrime, ujitje bari dekorativ 
 • Ruajtje objekti, pastrime, fshirje ditore, sherbime ne bimesine e mbjelle
 • Ruajtje objekti, sherbime ne bimesine e mbjelle: pastrime ditore, punime, prashitje, mbjellje farash, fidane, ujitje e plehrime ne fidanishte 

Eventet

<gusht 2020>
HënMarMërEnjPreShtDie
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Se shpejti


Buletini Informativ