Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Sherbimet > Arsimi

Arsimi

Zyra e Arsimit në Bashki trajton marrëdhëniet ekonomike në të gjithë institucionet e arsimit bazë ( kopështe , shkolla 9 vjecare e të mesme ) që kanë të bëjnë me shpenzimet për rikonstruksione të pjesshme,mirëmbajte të zakonshme  etj.Organizon furnizimin me lënde djegëse për ngrohje.Kryen procedurat   për miratimin e bursave   për nxënësit  dhe studentët që  fillojne  vitin e parë  të shkollës ,mbështetur në vendimet e KM.Aplikimet e kërkesave për bursë paraqiten pranë zyrës së Arsimit  gjithmonë mbasi të vijë plani i bursave nga  Ministria e Arsimit dhe Sporteve.

Studentë që aplikojnë për bursa duhet të paraqesin këto dokumenta:
Vërtetimi i regjistrimit përfundimtarë  i  studentit apo nxënësit në shkollën ku ka filluar studimet.
Kërkesë pranë këshillit Bashkiak
Deklaratë për të ardhurat nga k/familjari  
Vërtetimet përkatëse për SEJCILEN nga të ardhurat që deklarohen në deklaratën e dhënë  nga k/familjari .
Vërtetim tek ndihma sociale që merr ose jo.( në Bashki  ) 
Për të gjithë pjestarët e moshës së punës  që deklarohen të pa punë , duhet vërtetim tek Zyra e Punësimit që janë kërkues pune dhe që nuk trajtohen me asistencë  ( origjinale  )
Vërtetim në tatim taksa  që nuk ka aktivitet privat ( familjarisht )
Vërtetim që kanë ose jo tokë në përdorim nga zyra e kadastrës.                 Fotokopje e kartës së ID.                                                                             Për moshën e pensionit ,( pensionistë  ) vërtetim, ku të jenë shënuar pensioni me të gjithë kompensimet  përkatëse.                                           Për nxënës dhe studentët që kanë statusin e jetimit duhet kopje e noterizuar e STATUTSIT të jetimit.

  

Eventet

<korrik 2019>
HënMarMërEnjPreShtDie
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Se shpejti


Buletini Informativ