​​

Nr.​EmërAtësiaMbiemërSubjekti  Politike që përfaqësonDetyra​
1.Albert ShefkiKoçiLëvizja Socialiste për integrimAnëtar
2.FiorelaHamitGordiLëvizja Socialiste për integrimAnëtar
3.FluturaBesimMeziniLëvizja Socialiste për integrimAnëtar
4. Rruzhdi IdrizMerjaLëvizja Socialiste për integrimAnëtar
5.ShefkiRamizKaramucaLëvizja Socialiste për IntegrmAnëtar
6.ShegaNuhi
SefaLëvizja Socialiste për integrimAnëtar
7.Bashkim JonuzHaxhiuPartia Socialiste e ShqiperiseAnëtar
8.Livela VehapLamajPartia Socialiste e ShqiperiseAnëtar
9.MimozaIsufLalaPartia Socialiste e ShqiperiseAnëtar
10.ErmelisAstritMuçaPartia Drejtesi,Integrim ​dhe UnitetAnëtar
11.AltinFadilSubashiPartia Ardhmëria ShqipëtareAnëtar
12.XhuliaShabanGjokaPartia DemokratikeAnëtar
13.RamizHaxhiHajdariPartia DemokratikeAnëtar
14.VeraXhemaliThanaPartia Demokratike Kryetar
15.VaidMustafaShehiPartia Demokratike Anëtar
16.ShpresaHysenGjokaPartia DemokratikeAnëtar
17IlirVeselXhakoniPartia DemokratikeAnëtar
18.SilvanaKadriMemaPartia DemokratikeAnëtar
19.ErzenAvniBulicaPartia RepublikaneZv.Kryetar
20.KlaudiaDilaverIsmailiPartia RepublikaneAnëtar
21.Pëllumb VathHasramaPartia Balli Kombetar DemokratAnëtar ​