Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Bashkia > Kabineti i Kryetarit

Kabineti i Kryetarit

Kabineti Kryetarit

Kabineti i Kryetarit varet drejtpërdrejt nga Kryetari i Bashkisë dhe ka për detyrë:

  • Përgatitjen e materialeve dhe plotësimin e kushteve të përshtatshme për zhvillimin normal të veprimtarisë së përditshme të Kryetarit, sipas axhendës së caktuar dhe miratuar paraprakisht prej Tij.
  • Përgjigjet përpara Kryetarit për kryerjen e funksionimit dhe plotësimin e detyrave të ngarkuara.
  • Monitoron strukturat pergjegjese ne Bashki per  hartimin e politikave sociale, ekonomike, kulturore, strategjike etj, sipas porosive te dhena nga Kryetari i Bashkise.
  • Në varësi me axhendën e përcaktuar, përgatit materialet e kërkuara nga Kryetari dhe ndihmon Kryetarin dhe Zv/Kryetarin në plotësimin e funksioneve të tyre administrative.
  • Me miratim të Kryetarit, merr pjesë në analiza e takime të ndryshme që zhvillon Kryetari, si dhe mban kontakte me drejtoritë e aparatit të Bashkisë, me qëllim zbatimin e detyrave të ngarkuara.​​

Eventet

<dhjetor 2018>
HënMarMërEnjPreShtDie
2627
28
e mërkurë, nëntor 28, 2018
29
e enjte, nëntor 29, 2018
3012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Se shpejti


Buletini Informativ