Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Bashkia > Administrata > Zevendes Kryetare

Zevendes Kryetare

​​​​

                                        BASHKIA VORË

     ​​​​Zëvendës. Kryetar 

Emri/Mbiemri:Aqif Muça 

Adresa  :Vorë ,Tiranë

Data e lindjes:      19/03/1951 

Gjinia     :  Mashkull

Arsimi:  Shkolla e Bashkuar

Eksperiencat e punës

Viti 1999-2002 Specialist. Shef seksioni,Shef dege,Drejtues ne njësinë ushtarake dhe institucionale.

2003-2016 Nënkryetar Bashkia Vorë 

Gjuha amtare   Shqip

Gjuhët tjera       Anglisht,

Aftësitë shoqërore dhe  organizative

Përshtatshmeria, aftësia për të punuar në grup,aftësia negociuese.

Aftësitë teknike

Aftësitë kompjuterike

Programet kompjuterike:Windows,  Microsoft office 

 ​​​​ ​

Detyrat e Zv/Kryetarit të Bashkisë:​

 1. Ushtron te gjitha kompetencat ne kryerjen e funksioneve te bashkise se Vorës dhe perfaqeson kete institucion ne te gjitha rastet kur me autorizim te Kryetarit te bashkise kjo e drejte i delegohet. Ne keto raste Zv/Kryetari pergjigjet para Kryetarit te bashkise per realizimin e funksioneve te deleguara.
   
 2. Ne rastet e mungesave, te pamundesise apo te paaftesise fizike per te vepruar ose per shkak te ndonje pengese ligjore qe has Kryetari i bashkise, kryerja e detyrave behet nga Zv/Kryetari.
   
 3. Firmos te gjitha aktet administrative, ne mungese te Kryetarit te bashkise, me perjashtim te akteve qe kane karakter vendimmarres apo u drejtohen instiucioneve shteterore te huaja, brenda dhe jashte vendit.
   
 4. Organizon dhe drejton punen sipas fushave ne varesi te tij, bazuar ne ndarjet e bera nga Kryetari i bashkise dhe pergjigjet para tij per mbarevajtjen e tyre.

 5. Kujdeset për përgatitjen e programeve vjetore dhe periodike për të gjithë veprimtarinë e aparatit në zbatim të realizimit të misionit të bashkisë, si dhe për ndjekjen e plotësimit të detyrave të përcaktuara në to.
   
 6. Koordinon punen ne bashki per realizimin e kompetencave dhe detyrave te saj.

   
 7. Organizon punën për evidentimin, sistemimin dhe trajtimin e korrespondencës që i vjen Kryetarit.
   
 8. I parashtron Kryetarit, mendime për çështje të ndryshme të rëndësishme të punës së përditshme.
   
 9. Merr korrespondencën ditore që hyn në bashki, drejtuar Kryetarit, seleksionon dhe kartelizon materiale të rëndësishme me të cilat duhet të njihet Kryetari dhe praktikat e tjera duke dhënë dhe porositë e rastit, jua adreson sektorëve përkatës. Eventet

<mars 2020>
HënMarMërEnjPreShtDie
2425262728291
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Se shpejti


Buletini Informativ