Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Bashkia > Administrata > Drejtorite

Drejtorite

​​​​​​​​​​​

         Drejtoritë e Bashkisë Vorë janë :


1.Sekretari i Përgjithshëm
2.Drejtoria e Planifikimit dhe Kontrollit të Zhvillimit      të Territorit
3.Drejtoria e Financës dhe Menaxhimit të Buxhetit
4.Drejtoria e Bujqësisë dhe Veterinerisë
5.Drejtoria e  Pronave Publike dhe Pyjeve
6.Drejtoria e Taksave dhe Tarifave
7.Drejtoria e Arsimit  dhe Shëndetësisë
8.Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve
9.Drejtoria e Politikave Sociale dhe Barazisë Gjinore 
10.Drejtoria Juridike
11.Sektori i Teknologjisë dhe Inovacionit 
12.Drejtoria e Burimeve Njerëzore
13.Sektori i  Marrëdhënieve me Publikun.
14.Sektori i Policisë Bashkiake
15.Inspektoriati Mbrojtjes së Territorit 
16.Sektori i Emergjencave Civile
17.Sektori e Punëve dhe Shërbimeve Publike
18.Zyra e Gjëndjes Civile
19.Sektori i MZSH
20.Sektori i Auditit​
 Eventet

<dhjetor 2020>
HënMarMërEnjPreShtDie
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

Se shpejti


Buletini Informativ